Let's Work Together

För att börja se annorlunda resultat måste vi göra förändringar inom oss själva. Rör dig, kom ut ur komfortzonen, agera, gör allt utom att förbli stillastående. Om du upprepar samma mönster om och om igen kommer du förmodligen inte få andra resultat.

HR är vår kärna och vi har ett stort nätverk av verksamma HR specialister. Vi arbetar också med spetskompetens och ledare till många olika branscher som offentlig sektor, statliga myndigheter och näringsliv. 

Vår utgångspunkt är rätt kompetens, kvalitativ leverans med kort startsträcka. Vi är snabbt på plats och tar oss an alla uppdrag med högt engagemang och fokus. 

Genom att analysera verksamhetens framtida behov kopplat till era affärsmål kan du skapa en plan för viktiga förändringar som ni kan behöva genomföra på både kort och lång sikt. Ett hållbart strategiarbete handlar om att öka och utveckla det kontinuerliga lärandet och arbeta med ständiga förbättringar för att få rätt förutsättningar att lyckas. Oavsett om du behöver ha hjälp med att ta fram en kompetensstrategi, utveckla en rekryterings- och/eller HR funktion kan vi stödja dig i ditt arbete.  

Vi har blivit proffs på ledarskaps- och grupputveckling och levererar hög kvalitativa utbildare inom området. Vi ställer höga krav på våra utbildare och alla har lång erfarenhet av att leda team i arbetsledande positioner. Förutom ledarskap och grupputveckling har vi nischat oss som de bästa kulturförändringsagenterna i mellersta norrland. Vi har många lyckade samarbeten bakom oss där vi arbetat aktivt tillsammans med våra kunder för ökad jämställdhet, inkludering och bättre arbetsmiljö. 

Det är med en lyhördhet mot omvärldens förändring som verksamheters kompetens ständigt behöver utvecklas. Att hålla ”örat mot rälsen” för att förstå vilka trender och händelser som påverkar arbetslivet är en avgörande utgångspunkt för en medveten kompetensutveckling. Utifrån ert verksamhetsbehov utbildar vi chefer och/eller medarbetare. En chef som är utbildad löper mindre risk att göra fel eller agera i fel riktning. Kompetensutveckling i arbetslivet behöver vara en målmedveten satsning och resultatorienterad oavsett om vi hjälper er med en arbetsrättslig insats eller om det är innehållet i en kompetensbaserad rekrytering. 

KONSULTTJÄNSTER

FÖRELÄSNINGAR OCH WORKSHOPS

UTBILDNING

STRATEGI OCH RÅDGIVNING

Samarbeta med våra experter idag! Vi levererar skräddarsydda och konkreta lösningar.  

Berätta om dig själv!

Tack!

Vi svarar på dina frågor på: info@ohmymanagment.se

026-270026 eller fyll i formuläret nedan.